Letpaafod

Se de services der tilbydes

Service og priser

Første gang i klinikken, vil der blive sat tid af til journaloptagelse, da jeg som statsautoriseret fodterapeut er forpligtet til at føre journal i henhold til “Bekendtgørelse om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler”. 

Ved første besøg vil der blive pålagt et gebyr på 80kr for at blive indskrevet i patientjournal.

Service til booking

Information omkring service

Yderligere information

Almindelig fodbehandling

Fodbad med krydderurter, korrekt negleklipning og slibning af negle, så der ikke er nogle skarpe hjørner. Neglefalse og neglebånd rettes til og renses op. Hård og tør hud beskæres og slibes. Ligtorne fjernes. Råd og vejledning gives i hvorfor de er opstået. Lækker creme svarende til  hudens trofik smøres grundigt og masseres ind i huden på fødderne.

Diabetiker – sukkersyge

Diabetes påvirker fødder så der blandt andet letter opstår sår, koldbrand og neuropati ( følelsesløshed) derfor bør du kontakte en fodterapeut, for at få undersøgt dine fødder for blodomløbet, følesans, fejlstillinger. Få en omhyggelig vejledning og undersøgelse af fødderne. Der er mulighed i klinikken at få udført behandling for diabetes Mellitus men klinik uden ydenummer.

Bøjlebehandling

Smerter i og omkring neglen skyldes ofte, at neglen er nedgroet. Fodterapeuten kan sætte en neglebøjle på, som langsom retter neglen op. Bøjlen er en lille metaltråd, som formes efter neglens facon og limes ovenpå neglen. Dette optræk af neglen gør, at neglen langsom rettes op og bliver smertefri. Selve bøjlebhandling er smertefri og varer ca. 3 mdr. Bøjlen skal korrigeres hver 6 uge for at få den mest optimale behandling af neglen.